Poze si/sau fotografii

c026Nu inteleg , chiar nu inteleg de ce suntem o generatie fotofila …ne place sa ne pozam de sus in jos, de jos in sus,din fata,din spate,din stanga din dreapta, profil etc etc etc

Printre fete o mare trecere o aveau mai acum vre-un an, continua si in prezent, pozele cu funduri…o poza cu fundul tau (neaparat bombat) aduce un plus de “senzualitate” profilului tau de pe hi5/tagged/ingeri(mai exista site-ul asta?) si atrage multi admiratori dornici sa “patrunda” prin ecran si in/prin altceva. Trecand de pozele cu funduri ne apropiem de domeniul care nu poate sa fie epuizat niciodata si anume sanii, pozele cu decolteuri mai exact. Aici cercul se restrange….pentru cele care AU rezolvarea e una simpla…punem un decolteu si-un sutien cu push up…si “ne tragem” in poze de sus sau din profil ca sa punem in evidenta ce ne-a dat mama natura. Pentru cele care n-au e putin mai complicat…se “investeste” buretel din belsug si se fac poze lipite de pereti sau stand mai cocosate . Cele care isi “permit” au inceput sa-si faca poze la foto…pe un fundal alb sau negru de atlas se viseaza fotomodele de top dar cand se rupe vraja isi amintesc ca-i 50 de mii o poza si ca deja si-au cheltuit toata alocatia.

Un alt domeniu inepuizabil il reprezinta ochelarii de soare tip pilot. Ochelarii astia au fost,sunt si vor fi un “must” pe profilurile care se respecta. Fetelor li se pare ca ochelarii de tipul asta, care le acopera jumatate din fata si chiar daca nu le stau bine ele TREBUIE sa poarte pt ca sunt in TREND, le fac sa para mai interesante, mai inaccesibile. ( Apropo de asta – dialog intre mine si o “fashion victim” : – Ce faci daca intr-un sezon se poarta verde si tie nu-ti place culoarea asta? – Ce sa fac? Port verde!) Baietilor li se pare ca ochelarii astia ii fac sa para smecheri si sunt un fel de magnet pt fetele “bune”. Pozele la bustul gol trebuie neaparat sa puna cat mai bine in evidenta muschii in cazul baietilor de aceea e nevoie de multe incercari pentru o poza reusita si demna de pus pe profil ..alaturi de descrieri de genul “vrei sa-i atingi?”.

Pozele modificate si rasmodificate in photoshop le cunostem cu totii…se mai sterge un cos, mai o pata…dam putin blur,schimbam culoarea ochilor si poza-i gata pt “vanzare”.

E cazul sa inchei…inca sunt de parere ca pozele facute atunci cand nu te astepti sunt cele mai reusite. Nu cred ca-i ok ca incercam sa ne vindem imaginea asa si daca intr-adevar omul care vizioneaza un profil de genul asta vrea sa te cunoasca photoshopul n-o sa te ajute prea mult.

v-am pupat si la mai multe…poze sau pardon…fotografii (am auzit ca poze se cheama alea pe care le faci nud…multumesc domnisoarei care m-a LUMINAT)

P.S. Acest text este un pamflet si trebuie luat ca atare.

Advertisements

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s