Valentine’s Day shit!

bc85

Asa cum in ultima vreme am tot scris despre lucruri care nu-mi plac, nu stric nici acum seria de succes si continui sa vorbesc despre ele.

Ne place sa importam. Importam de toate…de la chiloti la sarbatori. Daca va amintiti …inainte de nebunia cu eastbay, e-bay si alte siteuri de vanzari on-line orice lucru venind “din afara” era foarte bun, nu conta daca era made in china sau nu. E o nebunie cu lucrurile astea….chiar daca-s de cea mai proasta calitate daca-s aduse din alta tara se bate lumea pe ele aproape cum vedeam noi, in filmele turnate pe vremea comunistilor, ca se statea la carne. Ca si cum n-ar fi fost destul am inceput sa importam sarbatori si uite-asa au aparut mai intai Halloween , apoi Valentines Day si probabil ca or sa apara si altele (in ziua in care o sa sarbatorim 4 iulie plec din tara). Discutam la engleza despre cum ne pierdem noi traditiile si originalitatea gratuit…doar pentru ca avem impresia ca daca o sa-i copiem pe americani sau alte popoare de sub soare o sa fim mai buni si veseli (“si se simt mai buni si veseli/pentru ca e sarbatoare/fericirea lor depinde/ding,ding,ding/doar de mancare!”- Ada Milea pentru cunoscatori) si pana la urma uitam lucrurile cu adevarat importante, ne pierdem din valoare.
N-o sa mai vorbesc despre cat de comerciale sunt sarbatorile astea o sa va las numa sa urmariti un filmulet …cu rugamintea sa va rupeti 7 minute cincizeci si opt din viata si sa fiti atenti la mesaj.

Advertisements

One thought on “Valentine’s Day shit!

  1. Pingback: Pentru ca-i februarie.. « Sinzilup’s Blog

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s