Portocale(coapte cu gaz)

6727Am vazut acum ceva vreme un documentar despre cum portocalele noastre mari si frumoase sunt de fapt coapte cu gaz pentru ca oamenii n-au rabdare sa le lase sa se coaca la soare ca de… time is money. Cam asa si cu primarii nostrii…
De vreo saptamana am senzatia ca vad numa’ portocaliu in fata ochilor. De la Humor pana la Bucuresti am trait cu senzatia ca blocurile,casele,strazile si copacii sunt portocalii. Sa nu care cumva sa credeti ca s-a ” reinventat ” daltonismul. Motivul? Suntem in plina CAMPANIE ELECTORALA, prilej de pupat-in-fund si promisiuni-fara-finalitate.
Paradoxal (sau nu), inainte si mai ales in timpul campaniei incep sa rasara ba un trotuar nou, ba niste flori mai frumoase pe marginea soselelor ,mai premiaza niste veterani, mai dau abonamente gratis pensionarilor. Oamenii nu tintesc rau deloc, cred ca stiu si ei nitica psihologie…batranii sunt naivi si usor de cumparat, ieftini cum ar zice unii. Am auzit-o pe bunicamea mai zilele trecute zicand “eu il votez pe asta…ca ne-a dat abonamente”.
Daca ati fi vazut dragilor …cum era fiecare copac cu cat mai falnic cu atat mai plin cu afise portocalii sau cum casele de chirpici care se tineau intr-o rana aveau pe cate un gemulet pac un afis portocaliu.
Eh…”minunile” nu tin mult si mai sunt doar 3 saptamani de campanie.
Halal! Trageti concluziile singuri…

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s