In aterizare

73daMa apropii tot mai mult de pamant…ma intorc la ale mele , ma pregatesc sa ma inradacinez din nou. Iertat sa-mi fie daca titlul nu-i suficient de sugestiv pentru ce urmeaza sa astern pe pagina asta virtuala, pe ecranul meu si-al vostru. Voi, cei doi poate trei ce-si pierd 5 minute din viata de fiecare data cand scriu cate ceva , stiti deja ca n-aveti de-a face cu un talent intr-ale scrisului .

Trecand pestre introducere , spuneam ca usor , usor aterizez…am avut o vara oarecum printre nori , oarecum fara griji, fara prea multe ganduri , fara prea multe responsabilitati….undeva deasupra tuturor , cum am vrut eu , cum mi-a placut mie si poate asa cum ar fi trebuit.
Astrograma mea (mersi soramea) spunea undeva pe la inceputul vacantei , cand sarmana de mine eram in “FEBRA examenelor” , c-o sa am o perioada ceva mai grea dar ca totul o sa se rezolve cu bine si-apoi o sa urmeze ceva perioada de relax total , o perioada foarte buna si spre uimirea mea chiar asa a fost. M-am rupt total de rutina si de viata mea cea de toate zilele…am cunoscut oameni noi, mi-am amintit de oameni mai vechi, am avut parte de tot felul de sentimente …am fost uimita , m-am bucurat, am ras , am plans mai putin decat in mod normal(si-aici prietenii stiu de ce ).
M-am refugiat la mare o buna bucata de vreme si-a fost cum…trebuia sa fie adica… stiti voi.. sex and drugs and rock’n’roll….ei nu chiar toate, doua din trei …va las sa ghiciti.
N-am castigat la loto nici vara asta din pacate …dar nici n-am jucat. E exact ca-n bancul ala : “Doamne da-mi multi bani, doamne da-mi multi bani”…la care Dumnezeu se eneveaza si apare intr-una din nopti in visul omului si-i spune ” Tu imi tot ceri sa-ti dau multi bani dar nu faci nimic pt asta , cumpara si tu macar un bilet la loto” asa si eu. In ciuda faptului ca inca n-am devenit multimiliardara in euro m-am imbogatit vara asta…cu amintiri , cu oameni care mi-au devenit dragi si pe care o sa-mi fie drag sa-i revad, cu caldura si cu energie pozitiva.

Ca sa nu ajung sa plictisesc pe nimeni , ca sa nu-mi mai zica vreo unul ca-s melancolica si melodramatica o sa inchei aici fara alte comentarii.
Va pup si va imbratisez cu drag

Advertisements

One thought on “In aterizare

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s