Reciproca e valabila sau…nu

7d1e…atunci cand zi de zi esti nevoit sa stai alaturi de oameni care au senzatia ca oul fiert se face crud inapoi atunci cand il bagi sub jet de apa rece sau ca uleiul se dizolva in apa incepi sa simti nevoia disperata sa gasesti macar un om cu care sa impartasesti toate “bucuriile” de genul asta , un om cu care sa razi si sa te inteleaga, care sa te intrebe de sanatate ocazional si sa-ti dea macar senzatia ca-i pasa.
Nu stiu daca-i vorba neaparat de relatia de “cuplu” in postul asta, poate doar despre cei pe care-i consideram apropiati si foarte apropiati noua.
O sumedenie de intamplari si de povesti (sau energii mai mult negative decat pozitive pe care le-am “adunat” in cursul zilei de azi) m-au determinat sa ma gandesc o buna parte din zi la lucrurile astea. Se intampla ca tot dragul si tot dorul tau pentru celelalte suflete sa nu-si gaseasca loc acolo unde le trimiti si sa se “redirectioneze” sau sa se intoarca si sa se loveasca tot de tine.In principiu inainte s-apuci sa-ti trimiti bucatele de suflet peste tot astepti sa primesti niste semnale care uneori vin si alte ori…doar ti se pare.
Atunci cand exista reciprocitate si au loc schimburi inteligente de replici si idei, chiar daca-i vorba de pareri in contradictoriu,iti dai seama cat de semnificativa este prezenta omului respectiv in viata ta.
Pentru tipul asta de “masinarie” ar exista in mod normal un “manual de utilizare” dar cum lucrurile nu functioneaza-n practica , aproape niciodata, ca-n teorie….e partial imprevizibil.
Ideea de baza ar fi ca pana la urma…manualul de utilizare tot nu te-ajuta la nimic , daca nu descifrezi ce scrie-n el.

Advertisements

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s