Prognoza meteo de la etajul 3…

…arata ca ninge-n bucuresti cat si in capetele studentilor de la geografie unde ceata e densa in ciuda vremii din urmatorele zile care se prezinta cu averse de examene , teste si predari de proiecte.

Temperatura minima se anunta de -40 de grade , adica morti , in cazul in care nu luam examenele iar cea maxima de 30 de grade, adica beti manga, daca reusim sa trecem cu bine peste sesiunea asta:).

Cantitatea de precipitatii va fi intre 500-1000 de lacrimi pe minut inainte si dupa sesiune in cazul fetelor si intre 100-500 de litrii de alcool pe seara in cazul baietilor , pe principiul “daca nu pot sa beau de fericire beau de suparare”:).

Un fenomen “deosebit” care are loc doar de doua ori pe an va putea fi observat in urmatoarele saptamani , noptile vor fi albe si studentii incercanati:)).

Soarele va rasarii din nou pe strada studentilor de la geografie dupa data de 6 februarie cand singurii nori negrii din capetele noastre vor fi la gandul ca mai sunt 3 luni pana la 1 mai.

Pana la noi stiri despre vremea din Universitate va propun sa renuntam la mijloacele uzuale de transport(care oricum pana maine dimineata, daca tot ninge asa, vor fi paralizate asemenea intregii circulatii) si sa ne dam cu patinele pe Dambovita pentru ca tind sa cred ca vom ajunge mai repede la destinatia dorita. 🙂

intersectie_calea_victoriei_cu_dambovita

Advertisements

One thought on “Prognoza meteo de la etajul 3…

  1. “Pana la o noi stiri” – o mica eroare de tastatura banuiesc… e… acum sa nu fiu mic si incapatanat; eu am mult mai multe. E primul meu coment la tine pe blog. Sunt un mic invatacel in lumea bloguitului, si chiar imi place cum scrii. Tineo` tot asa si succes la examenele din sesiune!

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s