Acasa la noi

De-o vreme incoace am o familie de mana a-2-a ceea ce inseamna ca trebuia sa ne gasim si-o casa , a noastra a familiei:), tot de mana a-2-a (si-acum vine reactia ADICA CE VREI SA SPUI?).

In alta ordine de idei stiti cum e in orice familie…”buna , rea e a noastra” asa ca nu-mi ramane decat s-o accept si sa preiau numa chestiile(sau persoanele) bune din ea.

Bineinteles avem si noi , ca mai toate famiile moderne, rude in “strainatate”. Nemurile astea despre care tot vorbesc eu nu prea dau “pe-acasa” asa ca relatiile dintre NOI si ELE sunt destul de…reci(cred ca asta-i cuvantul potrivit).

Casa noastra-i situata undeva in piata Universitatii la numarul 126. Avem ferestre mari si camere spatioase iar pentru membrii fumatori ai familiei, adica aproape toti, avem un loc special amenajat…unde din cand in cand numerosii servitori schimba scrumierele. La noi acasa-i mai mereu o petrecere, muzica rasuna si ne trec pragul tot mai multi musafiri , de cele mai multe ori nici nu-i cunoastem. Musafirii vin in general sa bea o cafea sau sa manance cate  ceva facut de minunatii noastrii bucatari. In general le recomand salatele sau sandwichiurile in rest n-as garanta pentru alte alimente. Sunt sigura ca le este greu sa gateasca pentru o familie asa mare si de-aia unele mancaruri lasa de dorit. 🙂

Chiria nu-i foarte mare, undeva intre 600 si 700 de mii pe zi fara sa punem la socoteala musafirii care musai tre sa contribuie cu cate ceva. In cazul in care n-ati trecut pana acum pe la noi va invitam cu mare drag la…Springtime. Ne gasiti “la mansarda”…in mai toate diminetile cu cate o cafea aburinda in fata si ochii impaienjeniti. In cazul in care am avut cine stie ce “afaceri importante” in decursul diminetii sa fiti siguri ca macar cativa reprezentati ai familiei se aduna sa-si serevasca pranzul dupa ora 14.

Cu drag Grupa 126, Facultatea de Geografie – sectia Stiinta Mediului (categoria lepre 🙂 )

later edit : bai voi v-ati gandit ca Springul are verde pana si pe sigla? (daca nu v-a picat fisa verde = mediu=…lasati-va imaginatia sa zburde:))

91-11154-17_springtime_08

Advertisements

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s