Pentru suflet mai mult decat pentru public

2778

… cateodata nu mai poti, simti ca cedezi , ca n-ai aer si nu-ti dai seama de ce sau poate pur si simplu ai adunat atatea-n tine incat ai senzatia ca ai sa clachezi. Ce te faci cand toti cei care te inconjoara nu-s chiar langa tine in momentele astea, pentru ca nu inteleg cum tocmai tu , cea care razi mereu, poti sa ai ceva pe suflet. Afisezi o imagine de dura si de cele mai multe ori treaba asta-ti iese si-n practica nu numa-n teorie. Ai senzatia ca daca deschizi primul lacat s-ar putea ca urmatoarele sa fie tot mai mici si mai vulnerabile la “socuri”, de-aia te gandesti ca e mai bine sa traiesti fara sa stii despre ce-i vorba in spatele lor.  Iti place sa crezi ca-i mai bine sa faci ce-ti doresti decat sa spui “ce-ar fi fost daca…”, totusi cum poate sa te afecteze ceva despre care nu stii mai nimic!? Te intrebi daca-i bine sa traiesti asa cum o faci, sa visezi asa cum vrei, sa te-aduni cu oameni pe care ti-i doresti aproape sau sa-ti opresti lacrimile atunci cand nu mai faci fata durerii.Poate ca lumea asta nu-i pentru tine , sau e special creata sa intrii in ea si sa razbesti.Te tot lovesti de ziduri pana cand intr-un tarziu iti dai seama ca-i fara folos, ca te pierzi si parca nu mai esti tu. Ti-e dor de ce erai…nu mai rezisti si cazi.Atunci,daca esti norocos, cine iti intinde o mana si-apare ca o lumina ,poate nu are cum sa-ti panseze toate ranile dar macar reuseste sa le cicatrizeze.

Cu ultimul dram de forta te ridici si-o iei de la capat,povestea repetandu-se la nesfarsit sau pana cand ,tot tu, hotarasti sa schimbi ceva.

Esti confuz(a) si nu-ti dai seama ce-i mai bine pentru tine, stiai ca nu-ti trebuie mai mult de-o privire ca sa poti sa citesti oamenii si te intrebi daca n-ai inceput sa te inseli.Ti-e drag de ei si te-ntrebi daca se gandesc,macar uneori, unde esti si daca ti-e bine.

Sunt doar ganduri, nu stii ce-i real si ce nu,in fond ce nu te omoara te face mai puternic.

Advertisements

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s