Cul si biutiful

E de neconceput! Adult fiind poti sa alegi daca te apuci de fumat sau nu dar copilul asta nici macar nu stie ce face! Cat pot sa ma enerveze parintii astia care isi bat joc de copiii lor…sunt oameni care se chinuie o viata sa faca un copil.Asa oameni nu merita sa fie parinti…

Vodpod videos no longer available.

more about “Cut si biutiful“, posted with vodpod

9 thoughts on “Cul si biutiful

  1. Salut! ma tot plimb pe blogul tau, ai un stil captivant, nu plictiseste… Ajuta-ma, te rog, sa inteleg cum adaug o fotografie in post, uite, asa cum faci tu? ca de dau insert image din computer imi ramane fotografia in Gallery… ma poti ajuta?

  2. @vave: De ce?Adica, prin cultura noastra este imoral pe putin spus, dar de ce sa-i condamni nestiind prea multe despre mentalitatea lor, despre societatea in care sunt ei educati?!

  3. @ sagy..e vorba de sanatatea unui copil…nu de cea a unui adult. Copilul respectiv habar nu are ce face, nu a luat decizia asta singur!

  4. Nu e vorba de mentalitate, educaţie sau altceva. E vorba de sănătate. Să nu-mi spui că tutunul nu dăunează. Copilul face aşa ceva pentru că cei din jur îl aprobă. Nu poate discerne răul de bine, nu la vârsta aceea.

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s