Din autobuz [ part 2 & 3]

Seria intamplarilor ciudate din autobuz continua.

Nota pentru fete : sa nu va urcati niciodata in 105 de la grozavesti spre gara de nord daca purtati fusta si-n nici un caz sa nu cereti indicatii spre nu-stiu-ce-loc.

Ma enerveaza pitzipoancele v-am mai zis ?! Deci ma enerveaza grozav atitudinea lor de femei fatale, faptul ca-si vorbesc una alteia cu “fata” si ma mai scoate din sarite ca multe dintre ele au impresia ca dincolo de shopping si barbati nu mai exista nimic.Eram astazi in autobuz cand una dintre specimenele astea statea intepata pe un scaun iar o fetita de vreo 3 ani , sa zic, incerca sa vorbeasca cu ea si tot incerca sa-i distraga atentia. Tipa se uita pasiva pe geam si nici nu baga in seama frumusetea aia de copil pentru ca ar fi fost atat de “out”  fata de prietenele ei sa vorbeasca sau sa se joace cu o copila de 3 ani …cine stie poate isi rupea o unghie sau isi sifona sacoul de la Tina R.

Acum am fost prea rautacioasa dar chiar nu pot sa inteleg fetele astea de portelan si toate fitele lor…poate imi explica cineva.

Tot in autobuz in urma cu cativa ani am cedat locul unei babute plina de bagaje, moment in care batrana mi-a zis ” Tu sigur nu esti din Bucuresti” . Cine mai intelege ceva? Daca esti darnic esti fraier , daca ajuti iar esti fraier…practic tot sistemul de valori e intors pe dos.

Advertisements

10 thoughts on “Din autobuz [ part 2 & 3]

  1. Am intrebat-o atunci de ce zice asta si mi-a zis ca-n provincie parintii isi educa copiii altfel. Acuma daca o fi sau n-o fi adevarat…pe mine m-a nimerit:)

  2. cum adica “isi educa mai copiii altfel”? la mine`n oras (in provincie) nu mai exista autobuze de vreo 18 ani.. cine sa`l invete pe copil ca trebuie sa cedeze locul batranilor? care loc? 😀

    glumesc, of course. cedez locul batranilor si femeilor in autobuz, sau plec din cauza mirosurilor :-& multumeste divinitatii ca`n 601 nu circula batranii din Dr Taberei!

  3. crede-ma ca-n 601 nu-i raiul de pe pamant pentru ca mai nou si ultimul cocalar devine student (citez “vroia mama sa fac facultate…sa zica lumea in sat ca-s medic/inginer/arhitect”)

  4. In primu rand…pitzi nu-si cumpara haine de la tina R. In al 2lea rand…ele nu poarta sacou.
    Si-n al 3lea rand “tu sigur nu esti din buc” :))

  5. Una la mana:) pitzi cat sunt “mici” si inca n-au deprins obiceiurile de gen “prieten cu bani si mertzan” inu-si permit dulce si cabana 🙂 asa ca mai dau si pe la tina R . A doua la mana poarta sacouri dar din cauza recesiunii le ajung pana undeva sub tate si arata ca niste bolerouri. A treia si ultima la mana eu chiar nu-s din Bucuresti si vai ce mandra sunt:).

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s