Pitzipoance,mall-uri si revelatii

casa-radio-4Intr-o dimineata “incantatoare” la ora 5:02 fix se-ntampla sa fiu in statia de autobuz de la eroilor(erorilor sau ororilor) asteptand cuminte vesnicul 601. Toate bune si frumoase pana cand am inceput sa aud miscare in spatele meu si m-am cam panicat gandindu-ma ca cine stie peste ce boschetari care au chef sa “socializeze” dau. Spre marea mea uimire mi-am dat seama ca directia din care venea zgomotul cu pricina era Casa Radio unde muncitorii incepusera sa misune , betonierele erau in functiune…ce mai incoace si-n colo… toata lumea muncea de zor si mai ales cu spor.Bulversata fiind am inceput sa ma intreb daca mai sunt in Romania(tara in care toata lumea stie ca se munceste dupa modelul : unul sapa si 10 se uita) dar am revenit repede cu picioarele pe pamant uitandu-ma in jur. Evaluand situatia mi-am dat seama ca ar exista doar doua posibilitati..ori s-a intors lumea pe dos si am inceput sa avem muncitori motivati si perseverenti pe santiere ori nu le-a zis inca nimeni ca toata povestea cu Pisi Mall – ul de la Casa Radio e o teapa de zile mari si inca se viseaza maseuri si barmani printre silicoane :)) … nu stiu de ce tind sa cred ca cea de-a doua varianta e mai plauzibila 😀 .In orice caz treaba asta cu munca de dimineata n-o sa se intample niciodata la Drumuri si poduri va dati seama NU?

Mie ,pe de alta parte, nu mi-a zis NIMENI ca 601 vietii nu circula ca toate autobuzele de la 5 x( .  Am asteptat 45 de minute in statie (timp in care numa urari de bine pentru mamele,ranitii,bunicii si pisicii soferilor de 601 au fost la gura mea) pana cand o doamna binevoitoare m-a anuntat ca autobuzul studentesc circula numa de la 6 : 30 ca e mai cu mot. N-am ramas in statie inca 45 de minute ,cum ar crede unii:)) , ci am pornit alene cu pejosul spre Regie chestie pe care daca ma ducea capul o faceam din prima si-ajungeam in maxim 15 minute dar…de unde nu-i nici dumnezeu nu cere:)).

Va salut si…revin

p.s. va dati seama ca daca se facea o biblioteca in Casa Radio lucrarile se terminau in 2050 toamna :)) in conditiile in care Pisi Mall ar fi fost finalizat in doar 6 luni..poftim cultura si mai vrem recolta:))

Advertisements

7 thoughts on “Pitzipoance,mall-uri si revelatii

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s