In loc de imbratisare..

hugs

Daca as fi fost o pasare , o musca ori alta vietate zburatoare, astazi, n-as mai fi mers la facultate, n-as mai fi  scris lucrurile astea si cu siguranta n-as mai fi fost in Bucuresti sau in Romania.

Astazi orice incercare de a ma suna ar fi fost imposibila pentru ca telefonul meu nu mai are roaming asa ca orice tentativa de a da de mine n-ar fi reusit. N-as fi vrut sa va vad , astazi, pentru ca o multime de “voi” intr-o zi ca asta nu face cat unul de “el”.  Oricat de mult mi-ati vorbi astazi nu mi-ati putea aduce gandul de unde e plecat.

E miercuri si-i 16 septembrie toata ziua , de-as fi inventat teleportorul in clipele astea faceam o surpriza, poate chiar placuta, cuiva foarte drag.  Cineva pentru care tot dorul n-ar incapea intr-un plic , un e-mail sau un post pe blog poate doar intr-o imbratisare doua sau trei inmultite cu n. Intr-o zi ca asta locul meu nu e aici ci undeva departe , mergand vesela la o bere cu un prieten, razand si tachinandu-ne.

Nu pot nici sa zbor , nici sa ma teleportez dar pot sa-ti trimit un gand in loc de-mbratisare. La multi ani frumosi si-o viata foarte faina cu mult soare 🙂 ( pentru ca-i deja foarte clar ca nu esti prieten cu ploaia). Sper sa poti sa ajungi unde iti doresti si sa reusesti tot ce iti propui. Adica nu sper… CRED. Astazi ma imbrac elegant si ma duc sa sarbatoresc cei 20 de ani ai tai 🙂 .

La multi ani !

Advertisements

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s