Uichend blegit

E urat afara… pe-o vreme ca asta iti vine numa sa dormi sau cum ar zice niste “experti” in astfel de zile, vreme de numarat bani si de facut copii :).
Aseara m-am prezentat in oktoberfest pe lipscani ca sa ma intalnesc cu o gasca de prieteni mai vechi sau mai noi de mai aproape si de mai departe. Datele problemei fiind prezentate am pus-o de-o bauta zdravana ce-a durat pana spre dimineata. Trezindu-ma azi-dimineata( adica pe la un 11 juma’ ) fara durere de cap si convinsa ca o sa fie o zi superba am dat de norii astia ca se tot incapataneaza sa se bronzeze si ne acopera soarele .

In conditiile astea eu nu-s in stare sa va veselesc si sa scriu o treaba care sa va faca sa va aratati fasolele in toata splendoarea lor asa ca va indrum spre niste unii mai capabili. Incepem cu un colaj muzical pe care-l gasiti aici, cu privire la tarisoara noastra draga si nu numai  . Pe DailyCotcodac , Vivi iar ne amuza, cu pataniile mai mult sau mai putin legate de casnicie, asa ca Sariti cu totii si strigati tare / S-auda Vivi din Stefan cel Mare . Pe Cotcadaceala zilnica s-or adunat ăi mai mândrii şi mai buni lucrători la batut zambete cat e netu’ cald , bloggeri de pe campiile virtuale aşa ca Adrian CalarasuGroparu , JuliusPetreanuPirca , VisUrat ori  Vivi or sa va dea fara numar la zambete :. Cam astea-s si cred cu tarie ca n-o sa apucati sa va plictisiti daca le cititi. Spor. 😉

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s