Readucem in actualitate…

Pentru cei ce pe vremea 360-ului nu-si piedeau timpul citind prostiile de pe blogul meu si au trait fericiti pana astazi…readucem in actualitate:

Tembelonovele, internate elvetiene si destinatii de vacanta

Mi se intampla cateodata sa ma mai “pierd” prin cate un episod de telenovela si aflu din primele secvente tot ce s-a intamplat inainte si ce-o sa se intample 100 de episoade mai tarziu.
Zilele trecute urmarind un asa episod am ajuns sa ma intreb daca scenaristii astia intr-adevar nu mai au inspiratie sau pur si simplu nu se obosesc?!
“Revelatia” asta a mea a pornit de fapt de la urmatoarea situatie : tata cu bani , fiica/fiu pupat-in-fund alcoolic(a)/drogat(a)
Rezolvarea?
Infricosatorul internat din Elvetia unde o sa vina bau bau peste noapte si-o sa-i transforme in baietei si fetite cuminti.
Dupa cum par sa arate internatele lor… sa-l tot superi pe taticu sa te trimita o tura-n Elvetia la un internat din asta “urat si intunecat “(a se observa poza din campus).Or avea si astia niste legende infricosatoare si poate ca internatele lor sunt un fel de dracula al Romaniei despre care toti stiu totul si nimic, oricum cand om avea noi campusuri din alea o sa viziteze si tata Floarea ( a se citi tzatza) Elvetia.
Ulterior am mai gasit o explicatie pentru ciudata mea dilema si anume faptul ca “generatia de aur” ,din care fac parte si eu, viseaza la shopping la Milano si plaja-n Barcelona nu la muntii din Elvetia si la statuile din Insula Pastelui, m-a si intrebat un prieten la un moment dat ce tot am cu Elvetia asta ca acolo merg numai “bosorogii”.
Pana una alta n-am bani nici de Elvetia sa nu mai vorbim de cei doar 5000 de euro de care as avea nevoie ca sa ajung in Insula Pastelui…vise.
p.s. numarul de cont pentru donatii il primiti numai daca suma sare de 500 de euro

si asta…

Scrii daaa…tragi!

De-atunci pana azi am senzatia ca nu s-a schimbat nimic…poate doar fabulele nu mai au atata haz 🙂

* cu dedicatie speciala pentru Biserica de Sud 🙂

Poate-l stiati sau poate l-ati revazut ,oricum sunt convinsa ca a reusit sa va aduca macar un zambet 🙂 .

p.s. cine crede ca a vazut Operatiunea Monstru de mai multe ori decat mine?

…cea din urma avand o mai mare relevanta acum

enjoy

Advertisements

9 thoughts on “Readucem in actualitate…

 1. Hai mai Sanziano, nu le mai invidia pe tipele care ajung in sanatorii d’astea. Tu ai vazut in ce hal e Amy Winehouse? Ai vrea sa ajungi ca ea, Doamne fereste, si sa “huzuresti” din sanatoriu in sanatoriu?

 2. Ai dreptate, vorbeai de internate de fitze, dar mai devreme ai zis de drogati si am incurcat internatul cu sanatoriul.
  Ca sa o dreg, iti fac cadou o excursie pe Insula Pastelui… la Pastele Cailor =))

 3. e bun si pastele cailor in lipsa de altceva:)) …ceasul meu e deosebit…eu mereu sunt defazata! macar asa, am o scuza:)

  • Pai da, am vrut sa vad daca mai am de pascut vreun raspuns de pe ici, de pe colo. Iaca, pe pasunea asta am aflat ca proverbul “cum e turcul, si pistolul” are si versiunea “cum e stapana, e si ceasul”.

 4. Îmi amintesc postul de atunci, nu îmi amintesc în schimb dacă am comentat ceva.
  Totuşi îmi amintesc în legătură cu P.S.-ul că ţi-am zis că nu cred că am văzut Operaţiunea Monstru de mai multe ori ca tine [cred că l-am văzut de vreo cinci ori], dar cu “B.D.-ul la munte” altfel stă treaba. 😀

 5. @vave :)) asta cu fabula e o postare mai recenta , a fost si aici doar ca am simtit nevoia sa o reiau sub forma de dedicatie pentru anumiti oameni
  Despre BD cred ca putem sa vorbim de la egal la egal

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s