Oamenii care lucreaza duminica

Oamenii care lucreaza in weekend si mai cu seama duminica au fetele mohorate, studiind mereu oamenii din jur si , cred eu, imaginandu-si ce fac acestia in continuare. Ganduri de genul “Astia se duc acasa si mananca in timp ce eu ma duc la munca” sau “Ce cauta astia treji la ora asta?! Doamne ce-as mai fi dormit!” nu cred ca-s iesite din comun. Totodata exista si compasiunea fata de semenii care-s tot oropsiti si mai mereu exista cate-un schimb de priviri admirativ.Reactii de genul asta pot fi observate si-n in tot restul saptamanii( de exemplu luni cand toata lumea merge la munca,parca mai obosita, dupa un weekend ce a parut muuuult prea scurt ) dar cele “de weekend” sunt, totusi, mai expresive . Cel mai bun exemplu in materie de oameni ce trag la jug, cand marea majoritate sta acasa,este dispretul ce poate fi citit pe fata lucratorului comercial ce iti furnizeaza ultimele cumparaturi in Ajun de Craciun ( nu ca as agrea fetele schimonosite ale vanzatorilor sau functionarilor publici, dar in ajun de sarbatoare ii mai iert 🙂 ).

De unde a pornit postarea asta?

Si eu lucrez sambete si duminici, asemeni multora,iar azi-dimineata, in drumul spre incatusare 🙂 ,am observat o multime de fete triste. In general tineri, rupti de somn si vizibil deranjati ca au fost nevoiti sa se ridice din pat.

Si pe mine ma incearca uneori astfel de sentimente, mai ales in zilele frumoase, cu soare cand diversi prieteni, mai norocosi ca mine, ma cheama la plimbare, la bere, la film ori la un simplu joc de carti iar eu sunt nevoita sa-i refuz din cauza programului.

Asta-i tot pentru astazi! Voi? Lucrati sambete, duminici, sarbatori ori alte sarbatori legale? Daca da, va incearca aceleasi sentimente? 🙂

O zi frumoasa sa aveti!

(sursa foto : aici )

2 thoughts on “Oamenii care lucreaza duminica

  1. hmmm.. DA,DA DA DA si DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ma incearca exact aceleasi sentimente .. eu azi am lucrat si tot ce-mi doream era sa mai dorm macar vreo 2 ore si apoi sa ies am plimb ( si sa ma vad cu tine k asa nu ne-am mai vazut demult )

    • De secole,nu ne-am vazut, Petro! Eu imi doresc mai mereu sa mai dorm 2 ore, asta pentru ca programul se termina la 10, acasa ajung la 11…tre sa mai fac si eu treaba..Eh, viata faina!:)

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s