Minte-ma, Grinch!

Ma uit la Lie to me ( ca tot am batut taraba pe seriale in ultima vreme) cu Tim Roth in rol principal.  Pe asta mi l-au recomandat niste prietene acum ceva timp, dar initial am crezut ca-i tot ceva de femei ca si Californication sau cine stie ce drama siropoasa. De curand, cand eram deja intr-o criza de seriale, mi-a spus un prieten de el si-am hotarat sa ma dumiresc despre ce-i vorba.

N-a fost siropel si nici nici drama/dauna totala . N-a fost vorba nici de povesti de dragoste neimplinite ci despre Dr. Lightman, un specialist in microexpresii sau mai exact in minciuni, un fel de poligraf ambulant  .

Aparent, mereu ma pierd in introduceri si uit de subiect . Ieri ma uitam la serialul asta si ma tot gandeam de cine-mi aminteste atitudinea si fata lui Dr. Cal, asta. M-am concentrat ceva vreme si dupa ce am vazut ca-n episodul respectiv era Craciun, mi-a picat fisa.

Pot sa jur ca e leit Grinch, ala care ne-a furat Craciunul .As vrea sa pun aici doua poze reprezentative, dar nu stiu daca o sa reusesc. Pentru o mai buna suprapunere a personajelor, urmariti serialul, incepand cu sezonul doi :).

(sursa foto: aici si aici )

Advertisements

6 thoughts on “Minte-ma, Grinch!

  1. Chiar eram în criză de seriale. Abia am terminat cu Cougar Town și căutam ceva nou. Serialele cu și despre doctori nu mă mai interesează, cele cu grupuri de tineri trăzniți, nici atât… S-ar părea că ăsta ar corespunde. Mulțam fain de recomandare. Merg pe vplay să văd dacă-l au.

Cine are păreri,are

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s