Cocalarii, aracetul si andreaua

V-am mai zis ca seria ” din metrou” n-o sa se termine niciodata?

Cum sa se termine daca exista atatia imbecili pe metrul patrat?!

Tot gandindu-ma ce sa va mai povestesc mi-am amintit de o intamplare petrecuta acum cateva zile, in drumul meu spre Dristor, unde numa’ eu si baietii rai stam :)).

Protagonistii sunt : o fata frumoasa cu dred-uri, doi “baieti fini”,eu si bineinteles Teo( multumesc ca m-ai tinut,apropo)

Discutam despre nu-stiu-ce, asteptand sa ajunga metroul la destinatie, cand au inceput sa ma bruieze piticul-negru-cu-blugi-rosii (fara vreo intentie sa discriminez tiganii,) si prietenul lui care nu s-a remarcat. Asadar, mascariciul avea o problema cu dred-urile fetei si tot vorbea singur, prietenul tinandu-i isonul numai din cand, in cand.Toate, ca toate pana am inceput sa-l aud rastindu-se la fata cu pricina ” Sa-mi dai aracetul inapoi, mi-ai luat aracetul si-acum nu vrei sa mi-l dai inapoi!” . Moment in care am inceput sa ascult monologul ce a durat aproape 10 minute, nesfarsite, timp in care piticul rosu a facut misto de parul fetei iar ea pasiva, nici n-a intors privirea spre el.Ca vorba aia… ignoranta doare cel mai tare.

E de prisos sa mai spun ca agariciul, pe langa faptul ca avea texte foarte proaste, nu era in stare sa lege 3 cuvinte, corect, in limba romana, iar din replici de genul ” Cum sa face paru’ hasta?”, “Cu haracet nu? Cu haracet si cu andriaua?” nu iesea (vai cat regret ca n-am diacritice la postarea asta!).  Monologul tampit s-a incheiat abea dupa ce am ajuns in statie iar fata s-a indepartat grabita, puiul de guta ramanand in urma pentru a-si revenii din socul pe care lipsa de atentie si de circ i l-a provocat.

In treacat fie zis, mai pe bune,mai pe nebune era sa fiu de teapa lor si sa le zic vreo doua, dar am avut noroc de Teo care nu-i asa nebun, totusi:) .

De treaba asta mi-am amintit citind postarea asta a lui Serban de pe DC si comentariul lui iulian rinder de la acelasi articol, caruia ii dau dreptate.

2 thoughts on “Cocalarii, aracetul si andreaua

  1. Corect ceea ce spui, considerand ca avem, ca natie, o problema cu decenta si implicit cu propietatea termenilor. Pentru ca discriminarea pozitiva face furori si din aceasta cauza idotului nu i se poate spune idiot, hotului hot si manelistului retardat, manelist retardat, chiar si la locul lui de munca, in statia de autobuz sau de metrou. Din stricta mea opinie, ca individ ce trebuie sa fiu criticat pentru ca nu suport dominatia imbecilitatii, ai, prin articolul tau, un argument decent. Desi nu si suficient, pentru ca am ajuns sa nu putem coordona chiar propria noastra existenta datorita faptului ca cei lipsiti de cultura, educatie sau decenta cred ca ne manipuleza. Si uneori, cu sprijinul nostru, reusesc.

    • Exista si se inmultesc, vorba ta, prin sprijinul nostru. Orice comentariu adresat unui om de genul astuia e considerat atac la persoana. Orice lipsa de respect fata de un om mai batran e aplaudata. Daca cineva, cade in fata ta pe strada, nu te opresti sa-l pentru ca te grabesti…si tot asa.

Cine are păreri,are