Revelatia de luni

Sunt la serviciu, asadar, chiar si-n lipsa de diacritice, va scriu.

Am un loc de munca permisiv, unde exista un televizor vesnic pornit pe un canal de muzica.Astazi, cu real interes,am urmarit o alaturare, ce-i drept cam neobisnuita, dar placuta auzului.

Daca va intrebati despre ce vorbim, impricinatii sunt Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu si o piesa comuna.

Despre Grasu XXL numai de bine, nu-s impatimita a genului da-i drept ca ma mai bantuie cate-o piesa de-a lui si din cate pot observa e reprezentativ pentru hip-hopul romanesc. Guess Who e carismatic, prinde la public, si parca mai zambeste fata de multi alti reprezentati ai tipului muzical. Mai nou, alaturi de Moga, vad ca rupe topurile. Una peste alta la Folk You a fost baiat simtit , spre deosebire de confratele mai cunoscut.

Si-asa am ajuns la Brenciu. Inca de la Antene si de la emisiunile de muzica sau divertisment imi placea de el.  Imi place si-acum, ceva mai cizelat, usor mai arogant, e simpatic!

Ceea ce e amuzant la filmarea respectiva nu e faptul ca sunt cei trei pe scena ci modul in care se comporta. La Grasu si Guess Who se poate observa ca-s naturali, asa arata si se poarta peste tot pe unde-i zaresti pe sticla.

Brenciu insa, fara suparare, arata ca un robotel teleghidat miscandu-se asemeni majordomului din familia Adams . Un zambet larg si, indraznesc sa zic, fortat, ii acoperea fata iar pe scena alaturi de cei doi parea sa-i fie incomod.

Asadar, domule Brenciu, piesa e misto si zau ca se-aude bine dar rogu-te data viitoare incearca sa te destinzi, banuiesc ca publicul de hip-hop nu mananca pe nimeni.E drept ca de la blues sau jazz la muzica de dupa blocuri e un salt dar nici experimentul de fata nu-i unul esuat.

5 thoughts on “Revelatia de luni

  1. vad ca te-ai reintors la blogareala, baga carbuni ca se intoarce si fratili tau. sa vezi atunci cum producem milioanele din www (ca manelistii la nuntile de pocaiti). sfat daca tot te-ai apucat de comentat …. pune un link youtube sa vada ochiu’ cititorului zambetu’ larg si fals a lu’ brenciu, ca din poza nu se vede asta.

    • aparent mi-a rezolvat teo problema…te-astept fratilii meu din alta mama :)), sa sara milioanele din www, se stie! Pupuri si imbratisari!

  2. Rezolvat:D
    Dupa cum ar zice grasu xxl la inceputul acestui cantec: “un pic de galagie asa finut”
    PS: replica asta ar fi mers si in deschiderea folk you:-?

Cine are păreri,are